Referat — 2 min att läsa

SFK i finalen i Elitallsvenskan i hoppning

Referat — 2 min att läsa

SFK i finalen i Elitallsvenskan i hoppning

Vi Kom, Vi Red, Vi Segrade.

SFK:s elitlag i hoppning deltog i lag-SM i Falsterbo den 10 juli. Vi var ett av 8 lag som kvalificerat oss dit genom bra rundor i grundomgångar och semi-final.

Lag-SM inleddes med en warm up för laget tillsammans med Sylve på lördagen. Alla ekipage var i fin form och på plats hade vi en hejarklack från SFK. Så uppskattat! Hejarklacken var på plats även under söndagen då båda omgångarna av lag-SM reds.

På lördagskvällen ordnades mingel, middag och lottdragning av startordning för alla deltagande lag. SFK drog startnummer 7 av 8.

Söndagen inleddes på Falsterbobanan, den mindre av Falsterbos två gräsbanor. Efter några nedslag och lite tidsfel låg vi på sjunde plats efter första omgången vilken reds på höjden 135/140. På eftermiddagen var det dags för omgång två på den stora gräsbanan, nu låg hinderhöjden på 135/145. Tyvärr var det inte riktigt vår dag och SFK slutade på åttonde plats.

Vi är dock glada att vi nådde vårt mål, att ta oss till finalen i Falsterbo. Det var en fantastisk upplevelse att få vara där och rida, och vi hade ändå många fina språng. Nu tar vi med oss denna erfarenhet och tar nya tag inför nästa år.

Tack Sylve och klubben för ert engagemang, och tack till alla ryttare som deltagit under säsongen!

Deltagare i Falsterbo:
Jennie Åkerblom, Camilla Ahlén, John Österdahl, Rebecca Everz och Lovisa Wall
Lagledare Cattis Wall och tränare Sylve Söderstrand