SUGAR CUP – Regionsfinal 12-14 juli 2024

I helgen annordnar SFK Regionsfinalen för Stockholmsområdet i Sugar Cup, en rikstäckande cup i terrängritt för barn med sina ponnys. Vi kommer att ha träningar fredag och lördag med uppridning på söndag, på Ryttarstadion. En chans för ungdomarna att kvala till Riksfinalen i Sugar Cup, som i år kommer att ske 9-11 augusti i Häggum, Skövde.

Under lördag eftermiddag annordnar vår Ungdomssektion tillsammans med andra ungdomssektioner från Solna Fältrittklubb och Hallstaviks Fältrittklubb aktiviteter där alla barn och ungdomar är välkomna att delta. Det kommer att annordnas käpphästhoppning, med en egen variant av Six Bar Challenge och Käpphäst Hunting. För att delta i aktiviteterna, betalar man en kostnad på 50 kr till SFK.

Under söndagen kommer vi även att ha en mini-clinic mitt på dagen, där vi presenterar Fälttävlan tillsammans med vår klubbryttare Tuva Rosencrantz, som ridit mästerskap på ponny och häst som junior. Tuva kommer att visa lite spännande terränghoppning och även berätta om sin resa från att ha ridit Sugar Cup till att vara en del av vårt landslag.

Deltagare i Sugar Cup går gratis på clinicen. Övriga betalar en symbolisk summa om 50 kr till SFK som arrangerar.

En enkel servering kommer att finnas på plats på söndagen.