Aktivitet — 2 min att läsa

Tredje Dianaritten 2022

Aktivitet — 2 min att läsa

Tredja Dianaritten 2022

Tredje Dianaritten eller de sex skogsråna som ägde skogen

De samlade sig snabbt på Gröna Banan på Ryttarstadion och Elvira Beyronsdotter gick igenom rittens plan; tecken, formationer och handske av när jakten är slut.
Sedan gav de sig iväg mot den numera grönskande skogen och ner till vattnet. Alla tog sig elegant igenom både vattnet och hoppade diket. Därefter med en elegant sväng över stocken bort mot 4H-gårdens ängar. Här såg sig vår Master föranledd till att inspektera underlaget så att ritten skulle fortsätta säkert och det var tydligen bra för hon satt upp igen med ett vigt språng.
Vidare in i skogen och anlöpte Fisksjöäng och började träna synkroniserad hoppning över Spintans rishinder med ett minst sagt godkänt resultat. Nu finns det krafter för att vi skall skapa en tävlingsgrupp i Team Chasing och visa SFK:s färger även i denna gren.
Därefter var det äntligen dags för skogsstigen, som för första gången denna säsong forcerades och inte bara en gång. Alla kom ut och det blev lugn ridning hem till grillen med Roland.
Där hade vi firande av vår 80-årsjubilar Beyron, med dotterns hembakade jordgubbstårta. Solen sken och alla ridande skogsrå fick pris för sin utstyrsel och vi kände att det var rätt så ”nice” allting.